Rondreis.net plaatst artikelen welke van nuttige waarde kunnen zijn voor lezers welke een rondreis door een bepaald gebied of land willen maken. Rondreis.net kan blogs/reacties/reviews niet toelaten of direct verwijderen wanneer deze één van de volgende onderstaande punten bevatten.

  • De reiservaringen en artikelen welke niet relevant zijn.

Wanneer je een reiservaring of reactie wilt publiceren bij één van de artikelen dan dient de blog/reactie/review berust te zijn op een eigen ervaring. Let hierbij goed op dat wij onder dit punt ook de richtlijnen van het schrijven van een blog/reactie/review toepassen bij controle. De richtlijnen van een blog/reactie/review zijn terug te lezen op deze pagina: richtlijnen. Wanneer dit geschonden wordt, dan zal de blog/reactie/review niet gepubliceerd of verwijderd worden.

  • Publicatie van gegevens

Alle gegevens die terug te leiden zijn naar persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld het e-mailadres, mobiele- of vastetelefoonnummers, uiterlijke eigenschappen/kenmerken etc. zullen niet gepubliceerd worden, of verwijdert worden.

  • Reviews/ervaringen tegenhouden/verwijderen

De reactie/review welke links bevatten ter promotie van een product of bedrijf zullen niet geplaatst worden, evenals reviews welke “gekopieerd”worden. Daarnaast is het belangrijk dat een blog/reactie/review enkel geplaatst wordt wanneer dit berust op een eigen ervaring.

  • Verwijderen

Zonder opgaaf van reden kan Rondreis.net een blog/reactie/review verwijderen.

Maak hier een melding van een blog/reactie/review welke onze voorwaarden naar jouw idee schendt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.