Een strandvakantie en een rondreis door Marokko is prima met elkaar te combineren. U kunt een prachtige rondreis maken door de gouden duinen en door Koningsstenen. Na afloop kunt u heerlijk bijkomen met een welverdiende strandvakantie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Zon en gastvrijheid tijdens je strandvakantie en rondreis in Marokko

Zon en gastvrijheid zijn twee punten waar Marokko aan voldoet. De milde winters zorgen ervoor dat het land bijna het hele jaar door geschrikt is voor een zonvakantie. In het najaar kan het wel wat koeler zijn aan de kust. In het binnenland zoals in de Sahara kunnen de temperaturen nog steeds hoog oplopen. Vooral tijdens de zomermaanden kan het erg warm worden in Marokko en is het land perfect voor een rondreis en strandvakantie.

Vanaf de Koningssteden

U kunt uw rondreis eventueel beginnen in Marrakech één van de mooiste Koningssteden van Marokko. Bezoek het beroemde plein en verblijf in de schitterende Medina. Marrakech lijkt bijna uit een Arabisch sprookje te komen en alle clichés zijn waar. Op het plein komt u bijvoorbeeld de tandartsen tegen en kwakzalvers. Zelfs slangenbezweerders vertonen hier hun kunsten. Na uw bezoek aan Marrakech ontdekt u al snel de ruige natuur in Marokko. Woestijn, oases, bergen en de oceaan zorgen voor een ruig en wisselend landschap. Bij Marrakech vindt u bijvoorbeeld het Atlasgebergte met de eeuwig besneeuwde bergtoppen. In de zomermaanden kunt u een wandeltocht maken door de besneeuwde bergen.

Als afsluiter van uw rondreis kunt u verblijven in een luxe toeristencomplex of in een medina aan het strand. Alles is mogelijk tijdens uw rondreis door Marokko.

  • Verleng uw rondreis met een strandvakantie aan de Atlantische oceaan
  • Verblijf in één van de luxe resorts bij Casablanca
  • Boek een authentieke strandvakantie in Essaouira
  • Begin uw vakantie met een rondreis langs koningssteden als Marrakech, Fes, Meknés en Rabat

Strand Marokko

Marokko is een divers land vol met natuur, woestijn en bijzondere Arabische steden. Beleef dit unieke land nu zelf met een rondreis door Marokko in combinatie met een strandvakantie.

Reistips of vragen? Reageer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.