Laat je betoveren door de indrukwekkende natuur en prachtige steden tijdens een rondreis door Marokko voor 7 dagen. Natuurlijk is een week veel tekort om dit prachtige land te kunnen zien. Ondanks het korte tijdbestek kunnen wij je mee op reis nemen langs een aantal hoogtepunten. Ontdek het gevarieerde landschap van bergketens tot een woestijn tijdens uw rondreis.

Maak een rondreis door Marokko voor 7 dagen

Een rondreis Marokko 7 dagen kan echt alle kanten opgaan. De reis begint meestal in Marrakech of Casablanca. Marrakech staat bekend om de gastvrijheid in combinatie met een echte Koningsstad. In het oude centrum van de stad kan je uren ronddwalen en kennismaken fraaie pleintjes en oude ambachten. Waar kom je bijvoorbeeld nog een vuurspuwer of slangenbezweerder op straat tegen? In Marokko kan het allemaal en heb je de mogelijkheid om ervan te genieten.

Van Marrakech naar Fés

Vanuit Marrakech kan je verder reizen naar Fés. Binnen de stadsmuren krijg je het gevoel dat je terug bent in de Middeleeuwen. Je wandelt door smalle steegjes waar je juweliers, schoenmakers en verscholen restaurants tegenkomt. Verblijf tijdens uw rondreis in een Riad. Dit is een traditionele Marokkaanse woning waar je in de watten gelegd wordt door jouw eigen gastheer. Geniet van de gastvrijheid en de open patio waar je kunt nagenieten van alle indrukken.

7 dagen Marokko

De Koningssteden

Vanuit de Koningssteden kan je op eigen houtje de rust opzoeken richting de Sahara. De wegen zijn prima begaanbaar en onderweg kom je de mooiste oases tegen. Boek eventueel een excursie op de rug van een kameel. Geniet van de stilte tijdens jouw tocht en blijf eventueel overnachten onder de sterrenhemel van de woestijn.

  • Beleef de magie van Marrakech met kleurrijke souks en fraaie pleinen.
  • Ontdek de nauwe middeleeuwse steegjes van Fés.
  • Laat je verwennen door de gastvrijheid in een Riad.
  • Maak een excursie door de woestijn op een eigen kameel.

Marokko rondreis voor 7 dagen

Een rondreis door Marokko voor 7 dagen lang kan je genieten van de pracht en praal van dit land. Natuurlijk is 7 dagen tekort, maar je kunt nog steeds genieten van een aantal echte hoogtepunten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.