Wanneer je op vakantie wilt gaan naar Thailand kan je vaak een goede aanbieding tegenkomen. Voor je definitief boekt is het verstandig alles goed door te nemen. Waar gaat de reis naar toe en in welk jaargetijde. Zo worden er vaak reizen naar Thailand aangeboden in de zomer of tijdens de moesson. Dan moet je echter niet in Thailand zijn. In de zomer is het voor ons westerlingen veel te warm en te vochtig. Het regent in Thailand het hele jaar door en daarom zal het er als het geregend heeft door de snel oplopende temperatuur zeer vochtig worden. Het is de vochtigheid waar we niet tegen kunnen. Ook moet je er op letten dat de aanbieding niet in de moessonperiode valt. In deze periode vallen er dagelijks grote hoeveelheden neerslag. Dergelijke buien duren meestal maar een of twee uur. Na de bui wordt het dan wel zeer vochtig omdat de temperatuur zo hoog is. Wanneer de aanbieding in de wintermaanden is dan is de tijd bij uitstek geschikt om naar Thailand te gaan.

Kortingen en aanbiedingen voor Thailand

Natuurlijk zijn er tussen de verschillende aanbieders behoorlijke prijsverschillen. Ze moeten concurreren om klanten te trekken. Vaak worden er al stunts aangeboden door maatschappijen dat je reis naar Thailand kan boeken voor nog geen €800,-. Dit is dan een reis voor 9 dagen inclusief vlucht, ontbijt en verblijfplaats. Voordat je boekt moet je natuurlijk ook eerst goed kijken wat voor een verblijfplaats het is. Wat krijg je er bij? Is het inclusief ontbijt enzovoort?

Korting Thailand

Verschillende soorten vakanties

Je kan natuurlijk eerst zelf bepalen wat je wilt hebben en daarna gaan zoeken wat er bij in de buurt komt. Zo kun je dus voor je zelf vaststellen dat je een All inclusieve hotel wilt hebben en direct aan het strand gelegen moet zijn. Je kan een hotel uitzoeken wat speciaal voor stellen is. Dan heb je de ultieme vakantie om samen door te brengen. Moet het een vier of vijf sterren hotel zijn en moet er WIFI beschikbaar zijn. Dat zijn dus punten die je zelf wilt hebben. Daarna zoek je voor een dergelijk eisenpakket de juiste bestemming met de juiste aanbieding.

Thailand

Zelf een goede aanbieding of korting gevonden voor dit land? Bijvoorbeeld op het verblijf, een vliegticket of iets anders? Laat dan hieronder een bericht achter. Vragen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.