Een rondreis door Cuba in 21 dagen

Rondreis Cuba 21 dagen
Rondreis Cuba 21 dagen

Wanneer je een reis naar Cuba wilt gaan maken, en daarvoor een tijdsduur hebt van 21 dagen (Rondreis Cuba 21 dagen), heb je goed de gelegenheid om veel te gaan bezichtigen. Om ervoor te zorgen dat je tijdens de reis over het (ei)land Cuba ook goede slaapplaatsen hebt, is het noodzakelijk dat je alles goed vooraf laat vastleggen. Er zijn in Cuba maar een beperkt aantal goede hotels behalve in de grotere steden en grote toeristische badplaatsen. Daar zijn de luxehotels. In de binnenlanden zal je hoogstwaarschijnlijk overnachten in een klein hotel gelegen tussen een van de vele tabaksplantages. Cubanen mogen nooit zonder een speciale vergunning toeristen in huis opnemen. De hotels in de kustregio zijn vaak luxehotels waar je op basis van all inclusive verblijft.

Rondreis Cuba 21 dagen.

Laat voor een onbezorgde vakantie alles via een erkend reisbureau vastleggen. Wanneer je aangeeft dat je een reis naar Cuba wilt maken voor een periode van drie

Rondreis Cuba 21 dagen
Rondreis Cuba 21 dagen

weken, zullen ze je de beste mogelijkheden aanbieden. Je wordt aangeraden een volledig verzorgde reis te boeken om met een gezelschap het (ei)land te gaan verkennen. Op deze manier hoef je je nergens zorgen om te maken. Je ziet zeer veel en je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Ook de vluchten ernaartoe en terug worden bij de boeking vastgelegd. Het vliegtuig vliegt vanuit Nederland rechtstreeks op Havana, Holguin of Varadero. Je wordt op de luchthaven opgewacht door de reisleider(ster) die je naar het hotel zal brengen waar je de eerste nachten zal verblijven. Zodra de rondreis aanvangt, wordt je opgehaald bij het hotel om met het reisgezelschap de belangrijkste plaatsen te gaan bekijken. Het zal je bij een dergelijke reis aan niets ontbreken. Er zijn met vaste regelmaat tussenstops, zodat je de ene keer lekker kunt gaan winkelen en de andere keer weer lekker op een terrasje kunt gaan zitten om te genieten van de lokale bevolking. De chauffeur rijdt steeds weer naar het volgende hotel waar je kunt eten en overnachten. Soms een nacht en soms meerdere. Dat is afhankelijk van de reis. Na de drie weken word je weer naar de luchthaven gebracht, zodat de vlucht naar huis kan aanvangen. Van deze reis zal je zeker geen spijt hebben. Je zal uitgerust thuiskomen en zal veel gezien hebben. Het reizen met een gezelschap is een goede manier om veel ervaring op te doen. Je hebt constant aanspraak en ook de avonden zijn gezellig omdat je vaak deze samen doorbrengt.

21 dagen Cuba boeken?

Wanneer je van plan bent om de reis te gaan boeken dan kan het handig zijn om de verschillende reisorganisaties met elkaar te vergelijken. Op deze manier kan je de beste reis uitzoeken die bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.