De winter in Nederland ontvluchten, wie wil dat niet? Veel mensen denken dan aan zon, zee en strand. Maar men denkt niet gelijk aan Cuba. Ook Cuba is heerlijk land om de winter in eigen land te ontvluchten. Wil jij weten wat je allemaal in december kunt doen in Cuba? Hieronder kom je meer te weten over het maken van een rondreis door Cuba in de maand december van 2018 (Rondreis Cuba december 2018).

Rondreis Cuba december 2018, leuke tips:

Altijd lekker warm in Cuba

  • In Cuba is het altijd lekker warm, het hele jaar door. Sneeuw kennen ze daar niet, want de temperatuur komt niet onder de 20 graden. Je kunt dan ook je
  • Rondreis Cuba december 2018koffer inpakken met veel zomerkleding en zonnebrand. En vergeet je snorkel niet, de onderwaterwereld moet je echt verkennen!
  • December valt buiten het orkaanseizoen. Hierdoor is er weinig kans op regen en schijnt de zon wel minimaal 7 uur per dag. De maximumtemperaturen aan de noordkust kunnen teruglopen naar ca. 25 tot 26 graden. Terwijl het langs de zuidkust en in het zuidoosten met 30 graden overdag tropisch blijft. Het is dan echt genieten. Aan de noordkust kan het wel iets kouder zijn, dit komt door de wind. De Uv-straling ligt tussen de 6 en 8, dit is lager dan in andere maanden, maar het is nog steeds belangrijk om zonnebrand te gebruiken.
  • Cuba is een eiland wat bekend staat om de sigaren, salsa, rum en het communistische regime. De hoofdstad Havana is erg bijzonder. Ondanks dat de mensen in armoede leven, zijn zij altijd vrolijk en erg vriendelijk. Ze zijn bereid zelfs hetgeen wat zij hebben met jou te delen. Je leert het land pas echt kennen, wanneer je het land intrekt en verder kijkt dan het hotel of resort. Je leert dan niet alleen de mensen kennen, je komt veel geschiedenis tegen en prachtige stukken natuur. In de steden tref je oude gebouwen en leer je wat Cubaans eten is.

Link met informatie over Cuba rondreizen in 2018:

  1. https://djoser.nl/reizen/midden-en-zuid-amerika/cuba/2018/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.