di. okt 15th, 2019

Rondreis Cuba en Bahamas

Rondreis Cuba met oldtimer

Een rondreis Cuba en Bahama’s is een mooie combinatie van twee landen die vlak naast elkaar liggen. Allebei deze eilanden liggen onder de staat Florida. Wil jij weten wat er allemaal op deze eilanden te zien is? Kom hieronder meer te weten over het maken van een rondreis door Cuba en de Bahama’s (rondreis Cuba en Bahama’s).

Rondreis Cuba en Bahama’s, meer informatie:

  • Tijdens je verblijf in Cuba ga je weer eventjes terug in de tijd. Het eiland heeft de afgelopen jaren wel een grote ontwikkeling meegemaakt, er zijn inmiddels pinautomaten en wifi. Toch heeft dit eiland nog steeds iets nostalgisch. Havana is een bijzondere stad, je vind hier veel strandtentjes en uitgaansgelegenheden. Maar deze stad bevat misschien nog wel meer musea en monumenten. Het Museo de la Revolución is een museum over de geschiedenis van Cuba. Dit museum is in een oud paleis. Ook Trinidad is de moeite waard. Hier kun je niet alleen salsalessen nemen. Je kunt hier ook genieten van de stad zelf. Deze stad lijkt met alle keien in de weg op een stad uit 1850. Tot slot moet je zeker niet vergeten te zonnen op de mooie standen.
  • De Bahama’s is een eilandengroep van 900 eilanden. Van al deze eilanden zijn er 30 tot 40 bewoond. Atlantis Paradise Island is een bijzonder hotel met haar eigen strand, casino en waterpark. Wanneer je wilt genieten van de natuur, moet je zeker even op Grand Bahama kijken. Dit is een eiland waar veel natuur te ontdekken is. Je kunt hier zelfs met dolfijnen zwemmen. Op het eiland Bimini zijn geneeskrachtige bomen te vinden. De Bahama’s staat bekend om haar onderwaterwereld. Er zijn hier veel verschillende vissen te vinden. Deze zijn ook nog eens goed te zien, omdat het water nauwelijks vervuild is. Echter er zwemmen ook haaien. Een goede reden om te snorkelen samen met een gids.

Rondreis Cuba en Bahamas

Enkele links met meer informatie:

  1. https://tenzingtravel.nl/caribbean-en-suriname/autoreis/perfect-match-cuba-en-bahamas
  2. https://middenamerika.nl/bahamas/rondreizen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.