Rondreis Cuba februari

Rondreis Cuba en Mexico

Rondreis Cuba en Mexico

Ervaar Cuba en Mexico met een rondreis!

Een rondreis door Cuba en Mexico zijn perfect te combineren. Geniet van twee landen en twee culturen in een reis. Het bruisende Mexico is al jaren een favoriet vakantieland van vele reizigers, Cuba is de laatste jaren ook enorm in de lift. Je kunt eenvoudig vanuit Mexico naar Cuba reizen en daarom is een combinatie van beide landen de beste optie. Lees hieronder meer over het maken van een rondreis Cuba en Mexico.

Rondreis Cuba en Mexico, tips en meer.

Duur van de reis
Ga op z’n minst twee weken op rondreis door de landen. Geniet een week in Mexico en ga daarna nog een week naar Cuba bijvoorbeeld. Zorg dat je genoeg tijd hebt zodat je optimaal kunt genieten van beide landen.

Afwisseling cultuur en natuur
Beide landen zijn enorm rijk aan cultuur. In de hoofdsteden Havana en Mexico stad kun je dagenlang jezelf verrijken met deze exotische culturen. Bezoek musea en Rondreis Cuba en Mexicogeniet van de lokale keuken. Een echte tip is dat de stranden van Cuba vaak rustiger en meer tropisch zijn. Bewaar daarom stranddagen voor in Cuba en geniet van de prachtige stranden van dit land.

Vervoer
Je hebt de meeste vrijheid met eigen vervoer. Huur een huurauto in beide landen en geniet zo van de mogelijkheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Je kunt huurauto’s bij het vliegveld huren en je bent zo gelijk klaar om op pad te gaan.

Vlucht of boottocht
Je kunt vanuit Mexico naar Cuba reizen per vliegtuig of per boot. Een boottocht is een unieke ervaring en vaak goedkoper dan vliegen. Met vliegen bespaar je wel meer tijd aangezien je vanuit Mexico per vliegtuig snel in Cuba bent.

Voor een unieke reisbeleving is een rondreis door Cuba en Mexico de beste keuze. Deze landen hebben beide genoeg te bieden op het gebied van cultuur, natuur en avontuur. Daarnaast zijn ze ook een goede afwisseling van elkaar en is het goed te bereizen. Geniet van een onvergetelijke reis door deze twee landen.

Rondreis Cuba en Mexico
4.2 (84.35%) 23 stemmen

One thought on “Rondreis Cuba en Mexico

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.