Rondreis Cuba Joker

Rondreis Cuba en strandvakantie

Rondreis Cuba en strandvakantie

Maak een rondreis door Cuba en geniet van een strandvakantie.

Cuba heeft ook heel wat te bieden aan strandvakanties. De stranden is Cuba zijn wit en het water is azuurblauw. Ideaal voor de zonneklopper om van het ene strand naar het andere te reizen. Elk strand is anders en de omgeving varieert. Op sommige stranden ben je haast alleen en andere zijn dan weer overbevolkt. Genieten van zon, zee en zand is je slogan als je deze mooie stranden bezoekt. Lees hieronder meer over een rondreis Cuba en strandvakantie.

Rondreis Cuba en strandvakantie, de stranden.

De prachtige stranden van Cuba:

 • Maria la Gorda
  Maria La Gorda ligt in het Westen van Cuba. Bekend om de 35 verschillende duikplekken voor duikliefhebbers. Het water is helder blauw. Het strand zelf is beschermd omdat het in beschermd gebied ligt. Ook ideaal om te vissen deze plaats.
 • Rondreis Cuba en strandvakantie
  Rondreis Cuba en strandvakantie

  Cayo Levisa
  Cayo Levisa is een eiland gelegen voor de provincie Pinar del Rio. Dit rustiek eiland bestaat uit een mangrovebos en een prachtig wit strand. Voor het eiland vind één van de grootste koraalriffen ter wereld. Ideaal voor duikers en snorkelaars.

 • Cayo Jutias
  Cayo Jutias ligt niet zo ver van Viñales. Het schiereiland is enkjel te bereiken via een dam. Het strand is verlaten en bestaat uit goudgeel zand. Dit strand is ook enorm geliefd door de Cubanen.
 • Playa del Este
  Playa del Este ligt op 20 km van Havana. Het strand is redelijk druk in de zomermaanden omdat dit ook één van de geliefde stranden is van de Cubanen.
 • Playa Ancon
  Playa Ancon ligt aan de zuidkust van Cuba. Dit is het grootste en bekendste strand van Cuba, gelegen dichtbij Trinidad. Kenmerkend is hier het goudgele zand en aangenaam water om in te verfrissen.
 • Cayo Largo del Sur
  Cayo Largo del Sur is een bijna verlaten eiland ten oosten van Isla de la Juventud. Kenmerkend is hier het witte zand waaruit het strand bestaat.

Meer informatie is te vinden op:

 1. http://rondreis.nl/blog/bestemmingen/5x-de-mooiste-stranden-van-cuba/
 2. http://bluezzz.nl/de-8-mooiste-stranden-en-eilanden-van-cuba/
Rondreis Cuba en strandvakantie
4.6 (91.61%) 31 stemmen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.