Een rondreis maken in Thailand?
Tegenwoordig is het een hele grote hype geworden om een rondreis te maken in landen ver weg van huis. Thailand is een erg populaire bestemming geworden onder de rondreizigers. Het is ook niet zomaar een land. Thailand is een koninkrijk in het zuidoosten van Azië. De hoofdstad van Thailand is Bangkok en dat is ook gelijk een geweldige bestemming om een vakantie of reis naartoe te boeken.

Thailand is bekend om veel dingen. Het is een koninkrijk waar niemand zich ooit zal vervelen. Er worden vele feestdagen gevierd en het is ook enorm leuk om deze feestdagen bij te wonen. Zo wordt oud en nieuw bijvoorbeeld 3 dagen achter elkaar gevierd en dat wordt groots aangepakt.

Kleine dorpjes en hotels

Ook de kleine dingen aan Thailand zijn erg interessant. Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om de kleine dorpjes te bezoeken. Zo krijg je een goede indruk van de cultuur waarin het Thaise volk leeft. het is een erg bijzondere ervaring om dat zo te zien. Thailand heeft veel aandacht gegeven aan toerisme. Zo zijn er bijvoorbeeld erg veel hotels. De meeste hotels die er gevestigd zijn, zijn all inclusive hotels. Daar zit uiteraard ook een minpunt aan verbonden. De hotels komen in grote en vele maten. Dat betekent dat het uitzicht op veel plekken belemmerd wordt en er is dus sprake van horizon vervuiling op veel plekken. Voor vakantiegangers die de zon willen opzoeken is dit geen probleem. Maar voor veel rondreizigers kan dit wel tegenvallen. Daarom is de tip voor rondreizigers om de eilanden in het zuiden van het koninkrijk te ontdekken.

Ook op de eilanden staan natuurlijk meerdere hotels, maar die staan vooral aan de kust gevestigd. In het midden van de eilanden zul je erg veel cultuur en natuur zien. Het tropische klimaat zorgt voor erg mooie natuurgebieden. Er zijn bijvoorbeeld erg veel verschillende soorten bossen in Thailand. In het noorden zijn die anders dan in het zuiden.

Pluspunten:

  • Tropisch klimaat
  • Vriendelijke mensen
  • Schitterende bezienswaardigheden
  • Afwisselende natuur
Minpunten:
  • Horizon vervuiling

Tips voor het maken van een rondreis door Thailand? Praat mee door hieronder te reageren.

1 thought on “Rondreis Thailand

  1. Omdat het mijn eerste keer was dat ik naar Zuid-Oost Azië reide, heb ik voor een groepsreis gekozen. Wanneer je de juiste aanbieder kiest, is dit ideaal. We hebben veel van het land gezien. Er was ook een jungle-tocht bij. Er werd rekening gehouden met individuele keuzes zoals vegetarisch eten. De overnachtingen waren overal top. Voor de volgende verre vakantie overweeg ik deze optie zeker weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.