De komende winter kunt u een prachtige rondreis door Marokko in december maken. Als u benieuwd bent naar dit bijzondere landschap, maar u geen zin heeft in extreme hitte, dan is december een uitkomst. De temperaturen zakken over het algemeen niet onder het vriespunt tenzij u naar het Atlasgebergte gaat. U heeft zo aangename temperaturen tijdens uw rondreis door Marokko.

In december een rondreis maken door Marokko

U kunt uw rondreis boeken in samenwerking met een gids of zelf op pad gaan. Met een gids kunt u op ontdekking gaan langs de mooiste plekjes in het land. U begint uw rondreis in Marrakech. Direct heeft u een sprookjesachtig begin van uw rondreis in Marokko. Ontdek de prachtige Medina en het plein Djemaa el Fna, een plek waar sprookjes werkelijkheid worden. Op het plein komt u slangenbezweerders tegen en verhalenvertellers. Heel even heeft u het idee dat u door het sprookje van Aladdin mee-wandelt in Marrakech.

4×4

Natuurlijk is Marrakech niet de enige Koningsstad die we gaan bezichtigen. Vanuit Marrakech trekken we door naar Féz. Dit is één van de oudste middeleeuwse steden in Marokko. Heel even heeft u het idee dat u terug bent in de Middeleeuwen tijdens een wandeling door de stad. Daarnaast bezoekt u ook de stad met de mooiste medina van het land, Meknes. Uiteraard sluiten we de koningssteden af met een bezoek aan de hoofdstad Rabat. De rondreis wordt voor een deel gemaakt in een echte 4×4. De ruige gebieden kunnen zo prima bedwongen worden. De volgende hoogtepunten mag u niet missen tijdens uw rondreis in december.

  • Bezoek aan het altijd betoverende Marrakech
  • Bezoek de koningsstad Fez
  • Reis naar de mooiste medina van het land in Meknes
  • Bezoek de stad van de huidige koning in Rabat

Bergen in Marokko

Tijdens een rondreis door Marokko in december gaat u meer langs de koningssteden. U heeft in december namelijk geen last van extreme warmte en u kunt heerlijk genieten van aangename warmte.

Tips of correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.